Nieuwe Single & Theatertour

10/4/2024

Na een lange adempauze waarin Simon Keizer de tijd en ruimte heeft genomen om tot zichzelf te komen, komt Simon nu met nieuwe muziek en kondigt een theatertour aan!

Zijn single “IK ZEG HET TE WEINIG”, kwam tot stand in samenwerking met zijn vele Instagram volgers. Via een poll op zijn Instagram uitzendkanaal werd Simon gewezen op de wens voor een lied over vriendschap. Al schrijvende voelde hij hoe sterk het liedje werd en nam het uiteindelijk dan ook op in de studio. Via deze link kun je “IK ZEG HET TE WEINIG” beluisteren en je inschrijven voor zijn persoonlijke nieuwsbrief: http://simonkeizer.link/bio

Inmiddels heeft hij al een flinke hoeveelheid zeer persoonlijk geladen repertoire voor release later klaarliggen.

In zijn nieuwe theatertour “Ruimte” krijgen de nieuwe liedjes uiteraard alle aandacht maar is er ook ruimte voor de bijbehorende verhalen. Simon zal dan ook in een vertellende rol te zien zijn, zoals in 2016 al eens- tijdens een soloprogramma- het geval was. “Het zal als thuiskomen voelen om weer in een ruimte, in een intieme theatersetting, mijn muziek te brengen en mijn verhaal te komen vertellen. Ik kan niet wachten...!” Meer info over de theatertour www.simonkeizer.ntk.nl 

Meld je aan voor Simons nieuwsbrief

Schrijf je in voor Simons persoonlijke nieuwsbrief! Hij vindt het leuk om een directe connectie met zijn fans op te bouwen en brengt je de komende tijd graag op de hoogte van: exclusieve updates, een kijkje achter de schermen, persoonlijke verhalen en speciale aanbiedingen.

Door op "Toestaan" te klikken, stemt u in met het opslaan van cookies op uw apparaat om het gebruik op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en ons te helpen bij onze marketinginspanningen.